Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eldobtam egy sörös üveget és...

Eldobtam egy sörös üveget és a rendőr megütött mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 18. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne dobd el.
2012. szept. 18. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem üthet meg elvileg, én biztos jelvényszámostúl feljelenteném, és addig mennék, amíg ki nem rúgnák a rohadt sünt!
2012. szept. 18. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is elkérném a jelvényszámát és ha vannak tanúk feljelenteném.
2012. szept. 18. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Persze ha nem támadólag dobtad a sörösüveget abban az esetben.
2012. szept. 18. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
katonai ügyészségnek kell megírni
2013. febr. 25. 23:23
 6/6 cipo3 válasza:

Hát nem tudom. Igazat adok az előttem szólóknak, de valahol visszasírom azt az időt amikor csendőrök jártak az utcán és mindenki tisztelte őket és nem csináltál semmi rosszat legalább a jelenlétükben különben megbotoztak. Ma meg szembeköpik a rendőrt és heccelik mert a sok jogi bizbaz miatt úgyse csinálhat semmit.

Persze mind a két résznél ott a véglet..ha megerőszakolnak egy nőt a rendőrök az helyén van? Nincs!! Ha rám szól a rendőr, hogy ne szemeteljek azon a helyen én meg már csak azért is és közben a képébe röhögök...hát fene se tudja csak elfért ott egy jobb egyenes. Szóval a körülményekből kiderülne. Azt pedig felejtsük el, hogy "senki ne legyen erőszakos sehol"

Bizony régen mikor vonalzóval körmöst kaptunk a suliba sokkal nagyobb csend volt és fegyelem mint most amikor ha megütöm a tanárt az nem üthet vissza.

2013. máj. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!