Eldobtam egy sörös üveget és a rendőr megütött mit tegyek?
Hát nem tudom. Igazat adok az előttem szólóknak, de valahol visszasírom azt az időt amikor csendőrök jártak az utcán és mindenki tisztelte őket és nem csináltál semmi rosszat legalább a jelenlétükben különben megbotoztak. Ma meg szembeköpik a rendőrt és heccelik mert a sok jogi bizbaz miatt úgyse csinálhat semmit.
Persze mind a két résznél ott a véglet..ha megerőszakolnak egy nőt a rendőrök az helyén van? Nincs!! Ha rám szól a rendőr, hogy ne szemeteljek azon a helyen én meg már csak azért is és közben a képébe röhögök...hát fene se tudja csak elfért ott egy jobb egyenes. Szóval a körülményekből kiderülne. Azt pedig felejtsük el, hogy "senki ne legyen erőszakos sehol"
Bizony régen mikor vonalzóval körmöst kaptunk a suliba sokkal nagyobb csend volt és fegyelem mint most amikor ha megütöm a tanárt az nem üthet vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!