Hogy telik a napod?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 13:15
1/3 anonim válasza:
Furcsa kérdés, de nekem eddig nem túl jól. :(
Neked?
2/3 anonim válasza:
konkrétan...
9.es vagyok,az egész osztályom utál,mert visszahúzódó vagyok,és 2 szót nem szólok...néha akarva akartlanul is bunkó vagyok velük..ma ezt meg is kaptam. 1 barátnőm van össz-vissz az osztályban. najó,max 2...
a legjobb barátnőim tőlem 200km-re,és kvára hiányoznak.
egész d.u,2-től fél6ig tanultam,de egy mondat nem maradt meg bennem.
kb 20 gyökér üldöz az irántam érzett szeremével,de én mivel olyan szerencsétlen vagyok mindállat,nembírom őket elküldeni...
próbálok változni,elegem van hogy ilyen félénk kis p.cs vagyok... bunkósággal próbálom kompenzálni,és olyanokat bántok meg,akik rohadtul nem érdemlik meg.
ilyen rossz napom már rég volt:DD
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem elfogadhatoan. Koszi elso. Szeretnetek rola meg beszelni? szivesen meghallgatlak :)
2012. szept. 19. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!