A munkáltatót fel tudom jelenteni?
Figyelt kérdés
Ha a munkáltató csak női munkavállalót keres olyan munkára amit férfi is el tud végezni(pl. pultos,eladó)és csak azért nem felelek meg az állásra mert férfi vagyok.Akkor szexista diszkrimináció miatt fel jelenthetem?2012. szept. 18. 11:50
1/4 anonim válasza:
fel,de felesleges,hisz a munkáltató dönti el hogy kit vesz fel
2/4 anonim válasza:
Azért keresnek szerintem fiatal lányokat hogy vissza jöjjenek a fiatal férfiak egy kis sörért egy kis piáért, nem ő szexista ,csak a mai világ ;)
3/4 anonim válasza:
Fel tudod. Más kérdés, hogy itthon szerintem lesz.rják. A Hooters-nél Amcsiban egy fickó ugyanezt kikérte magának, azóta úgy oldották meg, hogy a bárban stb lehetnek férfiak is :)
4/4 anonim válasza:
Görög szexisták mindenütt ott vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!