Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a fogszabályzó?

Mennyibe kerül a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. Sajnos a fogaimhoz képest kicsi az arcom és így a fogaim nem tudnak rendesen elférni, ezért nagyon rendezetlenek. Azon gondolkozom, hogy egy fogszabályzó kéne, alulra és felülre is. Csak éjszakára szeretném felrakatni és ennek az ára érdekelne, valamint az, hogy ha lenne fogszabályzóm, ahhoz kellene kihúzni fogat és úgy feltetetni, vagy pedig csak simán felrakják? Légyszíves segítsetek. Köszi!

#fogsz.
2012. szept. 17. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:
az hogy ki kell e huzni fogat az egyén függő nekem pl ki kellett,és az éjszakai olcsóbb mint az állandó már nem emlékszem mennyibe került nekem ,bocsi:S de amugy neten utána tdtsz nézni, beirod google-ba és ott biztos találsz választ
2012. szept. 17. 19:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Az a baj, hogy mindenhol más az ár. csak úgy kb.re kérdeztem.. Köszi!
2012. szept. 18. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!