Valaki segítene egy vodafonos előfizetésben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Rendeln szeretnék egy tabletet,a lehető legolcsóbb kezdőrészlettel (meg persze havidíjjal) és erre az összegzésre jutottam:
Kérdésem:
Ez a tarifa ("Mobilnet Plusz Mátrix Mellé") ez hogy van?
Kell hozzá egy maátrix előfizetéses csomag (ami havi 5300) vagy csak simán,havi 990ft,és semmi + költség nincs?
A lényeg az lenne,hogy ha én ezt meg rendelem,akkor marad 7120ft/havi törlesztő részlet,vagy még jön az a 5300ft,ami a mátrix díjcsomagé??
2012. szept. 17. 15:17
1/1 Végvári József Csaba válasza:
A linkre kattintva nem adja ki, hogy pontosan mit (vagy miket) is néztél ki. Mivel előfizetésesben vennéd készüléket részletre (ha jól értem, havonta kapnád a számlád), így fizedned kellene a előfizetésnek havi díját, plusz a készülék törleszö részletét, és ehhez jön hozzá a net csomag ára, ha a havi előfizetítési csomagban nincs net forgalom vagy a net forgalmadat (adatforgalom) túl használod (pl:havidijban 500 mb van és neked 750 mb-nyi adatforgalom kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!