Bunkó vagyok, ha nem engedem az albérlőtársamnak, hogy használja a laptopomat?
Manapság nehéz internetelérés nélkül huzamosabb ideig meglenni (és itt nem a facebook-függőségre értem, hanem a egyéb kommunikációra).
Személy szerint én nem adnám oda másnak, hogy órákat lógjon rajta, de ha valamiért szüksége van fél-egy órára (egyetem, munka, akármilyen ügyben), akkor azért ne kelljen napokat várnia (ha nem tudja megoldani máshol/máshogy). Erre az esetre egy korlátozott fiókot létrehozhatsz neki, és akkor nem tud semmihez hozzáférni. Ha mondjuk ennyit nem adsz meg neki, azt lehetne valamennyire szemétségnek venni.
De az, hogy a saját cuccodat nem adod át neki hogy azzal szórakozzon, már nem elítélendő.
én sem örülnék, ha csak ügyintézni kellene neki 1x-2x akkor még csakcsak engedném, de ugy h a távollétemben egész nap...háááát necces.
ha naon jófej akarnék lenni akkor max létrehoznék neki egy külön felhasználói fiókot, amit brutál lekorlátoznék (ne lásson semmit, ne telepíthessen semmit, stb. csak a böngészőt használhassa)
mondjuk az h még udvariasságból sem kérdezte meg tőled h ez neked jó-e így, vagy engeded-e, az az ő részéről bunkó dolog
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!