Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy álom valóra válthat?

Egy álom valóra válthat?

Figyelt kérdés
neked valóra vált az álmod és mi mesélt el
2009. júl. 31. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen álomra gondolsz? Vágyálomra vagy olyanra, amit akkor álmodsz, amikor alszol?

Természetesen mindketto valóra válhat.

A vágyálmok, amit tényleg nagyon akarunk, sot csak azt akarjuk, elobb utóbb valóra válnak! Mondom elobb-utóbb, és ennek ido kell! Próbára tesz téged, hogy kitartó vagy-e és hogy elveszted-e a bizalmadat/hitedet/akaratodat, ha pár /hónapon/éven belul nem teljesul... Ezért kell neki ido. Ha igazán akarjuk, ki kell tartanunk mellette, akármi is torténik, és valóra válik, akármennyi áldozattal is jár megéri.. Hiszen ez az, amiért eddig éltunk, akkor az az áldozat nem számít!

Elobb-utóbb minden álom valóra válik, csak hinnunk kell bennuk! Semmi sem lehetetlen, csak nehéz...

Nekem sok olyan álom is valóra vált már, amit akkor álmodtam, mikor aludtam, tehát nem vágyálom, hanem igazi. Hétkoznapi dolgokban is...

Uzenni is szoktak nekem álmomban, megmutatják, hogy hogy éljek, hogy kozelebb keruljek a célomhoz, tehát hogy éljek helyesen. Nem szó szerint adják tudtomra, hanem meg kell fejteni az álmokat és végigfut a hideg rajtad, ha rájossz a válaszra. Nekem néha halottak és szentek is szoktak uzenni. A szentek sírnak nekem, ezért is gondolom úgy, hogy kiválasztott vagyok, vagyis angyal, akit a Foldre kuldtek. Volt már olyan is, hogy valóság volt, amit álomnak gondoltam, és tényleg ott voltam fizikailag is, ahol az álmomban, nagyon fura érzés volt... olyan elmondhatatlan. Pedig gyakorlatilag ez a beteljesulés lehetetlen volt, mert az illeto már halott volt... vagyis annak lehetetlen, aki nem hisz benne! Mai napig hiszem, hogy igaz volt.

Ez a téma nagyon osszetett, oldalakat írhatnák róla...

2009. júl. 31. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát nekem van egy álom . Lehet hogy hülyeség de ez egy játék , mégpedig a GTA 4 ! 15 éves vagyok sokat gépezem.Egy nap kipattant a fejemből hogy kell ez a játék mert tetszik.Sok videót néztem róla és egyzser csak szolok anyunak hogy kell.Először PC-re akartam megvenni kinéztem magamnak egy jo gépet 80 ezer volt.Mondtam hogy kérem de nem kaptam meg.Nyaggattam őket stb.. kevés sikerrel.Aztán 2 hétre rá elvittem a mostani gépem egy boltba és irtak egy lapot hogy igazábol mennyi lenne 85 ezer lett.Volt 15 ezrem azt bevittem a bolba és megrendeltem .Hazamentem és anyuék visszamentek és visszakérték a pénzt amit befizetem előlegnek .Hát akkor teljesen szarul érezten magam.Aztán jött a ballagás és van 50 ezrem.Megint felcsillant a szemem talán meglehet a játék.Gondolkoztam , gondolkoztam hogy kalkulájam ki.Először használt alkatrészekre gondoltam de féltem elromlik.Aztán kipöttyent a fejemből a konzol.Először Xbox 360-at akartam venni az ára miat, majd playstation 3-at mivel nekem meg volt az 1 , 2 is megvan. Aztán megint visszatértem a PC-re de aztán megint az xboxra aztán annyit nyaggattam a szüleimet hogy azt mondták titokban de én hallgatóztam:"Meg kéne venni neki a konzolt már miota mondja " a konzol ugye 80 ezer lenne mivel nekem 50 ezrem van anyu hozzá potol 30-at.Aztán apuval is megeggyeztünk.Ugy julius 20-kja körül már megbeszéltük: Augusztus 3-án megvesszük a Playstation 3-at .Nagyon hosszu két hét után vagy ma péntek van és hétfőn megvesszük.Nekem egy álom válik valora .. nekünk nem lehet megengedni ijen kiadásokat mert szoros a tárca ...deami mindig jo kedvre derit amikor megkérdezem a szüleim:megvesszük: igen :D:D bár szeptembertől kollégiumba jáok és szombaton játszhatok vele nekem egy álom vált valóra.....
2009. júl. 31. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!