Egy álom valóra válthat?
Milyen álomra gondolsz? Vágyálomra vagy olyanra, amit akkor álmodsz, amikor alszol?
Természetesen mindketto valóra válhat.
A vágyálmok, amit tényleg nagyon akarunk, sot csak azt akarjuk, elobb utóbb valóra válnak! Mondom elobb-utóbb, és ennek ido kell! Próbára tesz téged, hogy kitartó vagy-e és hogy elveszted-e a bizalmadat/hitedet/akaratodat, ha pár /hónapon/éven belul nem teljesul... Ezért kell neki ido. Ha igazán akarjuk, ki kell tartanunk mellette, akármi is torténik, és valóra válik, akármennyi áldozattal is jár megéri.. Hiszen ez az, amiért eddig éltunk, akkor az az áldozat nem számít!
Elobb-utóbb minden álom valóra válik, csak hinnunk kell bennuk! Semmi sem lehetetlen, csak nehéz...
Nekem sok olyan álom is valóra vált már, amit akkor álmodtam, mikor aludtam, tehát nem vágyálom, hanem igazi. Hétkoznapi dolgokban is...
Uzenni is szoktak nekem álmomban, megmutatják, hogy hogy éljek, hogy kozelebb keruljek a célomhoz, tehát hogy éljek helyesen. Nem szó szerint adják tudtomra, hanem meg kell fejteni az álmokat és végigfut a hideg rajtad, ha rájossz a válaszra. Nekem néha halottak és szentek is szoktak uzenni. A szentek sírnak nekem, ezért is gondolom úgy, hogy kiválasztott vagyok, vagyis angyal, akit a Foldre kuldtek. Volt már olyan is, hogy valóság volt, amit álomnak gondoltam, és tényleg ott voltam fizikailag is, ahol az álmomban, nagyon fura érzés volt... olyan elmondhatatlan. Pedig gyakorlatilag ez a beteljesulés lehetetlen volt, mert az illeto már halott volt... vagyis annak lehetetlen, aki nem hisz benne! Mai napig hiszem, hogy igaz volt.
Ez a téma nagyon osszetett, oldalakat írhatnák róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!