Igaz, hogy ha amerikába elutazok és külföldiként veszek házat akkor ott maradhatok?
Úgy értem, ha megszerzem a vizumot, a 3hónaposat.....és kiutazok szépen repülővel. És mondjuk van pénzem, akkor ha veszek külföldiként * egy akármilyen házat, és van rá papirom akkor az jelent valamit? Mármint ha lejár a vizumom akkor elvileg ott maradhatok a házam miatt? mert szerintem akkor nem toloncolhatnak ki az országból mert van házam és papir is van rá...hogy az enyém. és ott maradnék a házam miatt....:/
Vagy hogy van ez???
És ebben az esetben mert van lakcimem is, igy hamarabb megkaphatom az állampolgárságot???
Vagy másképp, hogy kaphatom meg a leghamarabban?
17/fiú....és igaz csak 17 vagyok, még nem birok külföldre utazni...de hamarosan 18leszek és sulit miután befejezném vennék házat amerikában ha működik ez a trükk féle/megoldás. és van direkt erre összegyüjtött pénz. :)
Köszi előre is. jah és tudom hogy nagyon drágák a házak :D
Pontos infót nem tudok, de szerintem ez nem ilyen egyszerű. A ház tulajdonlása és a vízum érvényessége/állampolgárság megszerzése közt szerintem nincs kapcsolat. Ugyanakkor az állampolgárság megszerzését nagyban elősegíti, hogyha hasznos leszel az USA számára, vagy tettél érte valamit. Csak példaként: felmerült, hogy az USA hadseregének kötelékében szolgálok egyszerűbben kaphassanak állampolgárságot (de azért emiatt ne jelentkezz afganisztáni bevetésre :) ).
Amúgy tuti infót a nagykövetség tud adni. Ők naprakészek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!