Melyik a legszebb név ezek közül? Dzsenifer, Olívia, Krisztina
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 21:44
31/37 anonim válasza:
Dszenifer. Szerintem szép, akárki akármit is gondol:)
32/37 anonim válasza:
Dzsenifer. Valaki írta h sok hírességnek az a neve és igaza van. A Krisztina se rossz de nekem nem tetszik mert egy kicsit úrihölgyes vénkisasszonyos és az Olíviáról meg a szendvicsem jut eszembe olivabogyó.
33/37 anonim válasza:
Dzsenifer a nevem és nem vagyok cigány egyébként meg nagyon szép név lányos és nem úrihölgyes.
34/37 anonim válasza:
Dzsenifer, engem is így hívnak. Nem tudom mért mondja mindenki, hogy cigányos :( Nekem tettszik a nevem.
Krisztiből rengeteg ismerősöm van, az Olívia szép, de nekem az olivaolaj jut róla eszembe.
35/37 anonim válasza:
Én is Olivia vagyok... de szerintem nekem jól áll mert illik hozzá a vezetéknevem. Én szeretem a keresztnevem, mert nincs az hogy minden ismerősömet így hívnak. Nekem a Krisztina is tetszik, nagyon szép csengésű szerintem.
36/37 anonim válasza:
Énis Dzsenifer vagyok...Oláh Dzsenifer:DD de jobban szeretem ha Jennynek irják és nem mondják hogy fer.. nekem az nem jön be:D simán csak Jenny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!