Verekedéskor mire figyeljek, hova üssek mi hatásos?
Figyelt kérdés
16/f2012. szept. 14. 15:56
11/22 A kérdező kommentje:
Kis hereszopó
2012. szept. 14. 21:26
12/22 anonim válasza:
Lehet, hogy igazad van meg az is igaz, hogy netem bármit mondhatok, de ennek ellenére megjegyzem, hogy 194 cm magas vagyok 110 kg, és 120-at nyomkodtam, amíg nem törött el a kezem. Amit pedig te írsz abból látom, hogy egy kis csicska hangember vagy(talán cigány), aki egy kamugép és azt hiszi, ha megkérdez valamit a neten(ami mellesleg k*rva nagy baromság), akkor már tud verekedni, ha annyira akarsz verekedni, menj el boxolni(bár akkor még önvédelmet sem alkalmazhatsz a suliban), szóval menj el egy önvédelmi oktatásra inkább, ahol mutatnak fogásokat, és utána talán nem verik szét a b*zi fejed.
13/22 A kérdező kommentje:
Elég nagy a valószínűséged,te kis kamugép,azzal,hogy én őszintén válaszoltam kikosaraztam a kamu dumádat,attól,hogy mindennap kipréselik belőled a szart a 190 centiddel meg a 20 kilóddal,más próbál nem arra a sorsra jutni amiben te vagy. :D 120-al meg maximum a lázálmodban tudtál nyomkodni,amíg "véééletlenül" eltört a kezed.Még hazudni sem tudsz rendesen,szar vagy,abban is mutatkozik,hogy a többi ember legalább írt valami használhatót,de te még erre sem vagy jó.
2012. szept. 14. 22:15
14/22 anonim válasza:
ami a kérdező megnyilvánulásaiból lejött az az h a kérdező egy b*zi pö*s aki online akar megtanulni verekedni mert valaki szétakarrja ba*zni a száját és valszeg ez már meg is történt :))
16/22 A kérdező kommentje:
Biztos,na kapjátok be a tököm...
2012. szept. 27. 19:05
17/22 anonim válasza:
Tudod kit parasztozz....addigg ameddig valaki bele nem nyomja azt a 178 centidet a kukába....és különben is,ki fogja elhinni hogy te ekkora úgymond ,,bunyógép" vagy???Ba.szdmeg a neten akarsz bunyózni tanúlni,akkor meg mit jártatod itt a p.ofád hogy kapjátok be meg ilyenek??Szóval húzzál bõrt a szádra mielött valaki be veri,és ha ekkora p.ofád van a való életben is akkor az illetõ helyibe addig ütném a fejed ameddig be nem lilul.....úgy hogy ésszel beszélj..
18/22 brokenbone válasza:
látom sokan hülyeségeket beszélnek.állcsúcs ököllel vagy könyékkel, lengőborda,máj,lép,gyomorszáj szóval ott lent, rúgni a térdet egyenesen érdemes, a lágyékot alulról és minél gyorsabban, térdelni gyomorszáj vagy here csak akkor gyorsan mert ha lassú vagy pofánvágnak. szembenyúlni is ér, gégén vágással vigyázni.ha bakancs van rajtad sípcsonton is rúghatod az is kellemetlen.egyébként 3 és fél éve karatézok onnan szedem, nem a levegőből.de ha valós verekedésbe kerülsz ne hidd hogy csak úgy menni fog, egy ember ellen is nehéz kiállni nem hogy több...mindezt én neked úgy mondom, hogy nem volt sok részem utcai verekedésben, szóval ne higgy megmondókapitánynak.: D
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó,jó vagy!
2012. okt. 14. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!