Szerintetek egy szép milf-nél lenne esélyem? 17/fiú
Igaz, hogy 17 vagyok de többnek nézek ki.
18at simán mondanának rám.
Egy 30-40 körüli nőnél lehetne esélyem?
mármint rendes kapcsolatról beszélek, de akár 1szeri alkalromról is lehet szó.
Azért irtam a kérdést, mert van 1 olyan érzésem ha oda próbállnák menni egy milfhez akor nem venne komolyan, és nem gondolná hogy én vele...stb.
Szóval mi a véleményetek erről?
Esetleg van a válaszolók között akit érdekelné a dolog?:)
Behaltam azon hogy 17 vagy, és idősebbnek is néznek, 18 nak is akár :D :D :D hatalmas :)
Attól függ amúgy hogy hogy nézel ki, ha jól akkor simán van esélyed milfeknél. Én is a milfeket kergetem, de jó, én már 30 vagyok. De van olyan haverom aki most 18, és nagyon olyan teste van és feje ami vonzó a nők számára, és ő is már elkapott jópár 30 feletti nőt.
nem mondhatom hogy szép vagyok, mert nem tapadnak rám a csajok. De viszont volt jó pár csajom és elég hosszú kapcsolattal. Szóval szerintem úgy elég jól nézek ki.
A fejem sok csaj szerint , aranyos:DDD
Viszont nem vok annyira magas. 173cm vagyok.
Utolsónak :
"Kérdező, de miért szereted a milfeket?"
...azért például mert legtöbbjük szép. És, hát hogy is mondjam, nekem a milfek az eseteim :)
Külömben is sok új dolgot tudnak megmutatni:D
És nekem úgymond "anyakomplexusom" van, ahogy mondták már páran nekem. Vagyis az időseb nők tetszenek.
"Vagy miért akarnál velük dugni?"
Nem feltétlenül a szex érdekel, hanem inkább egy kapcsolat jobban érdekelne. És nagyon nem zavarna a kor külömbség és az sem hogy más mit szól.
"Mármint, ha már szép milfeket keresel, akkor miért nem szép fiatal csajoknál próbálkozol?"
Azért mert szerintem szebbek az idősebb nők, jobban bejönnek legalábbis nekem. Testük is jobb, ha összehasonlitasz egy fiatal szép csajt, egy idősebb szép nővel.
Meg ahogy tudom, jobban érdekli őket a szex mint a fiatalabbakat.... és egy fiatalabb csajt nehezebb megtartani hosszabb kapcsolatra...
Meg a fiatalabb csajok nagy része rinyál, meg hisztizik, meg hasonlók...esetleg meg is csal, meg még sorolhatnám. De mint mondtam hogy a nagy része* nem mindegyik. (ez is csak az én véleményem, mert az eddigi csajaim nagy része ilyen volt és ezáltal mondtam a véleményt.)
Velük ellentétbe az idősebb nők nem ilyenek, általában* meg más is fontos nekik....
És még hozzá tenném amit kifelejtettem a kérdés megirásánál , hogy még szűz vagyok:) és egy igazi milfre várok..
hát köszi a válaszodat !
Ment a zöld kéz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!