Mi a véleményetek az ilyen fajta emberről?
Figyelt kérdés
Elég csendes, zárkózott lány vagyok, de ha csak 1 ember van mellettem, akkor vele egész jól eltudok beszélgetni, de ha már többen vagyunk, akkor annyira nem tudok megszólalni. Engem ez nem is zavar, nagyon jól elvagyok magamban, nem vagyok az a depressziós fajta, sőt, elég vidámnak ítélnek még így is. :) De valamelyik nap belemélyedtem abba, hogy hogyan lesz nekem párom így, mert én egy fél napot sem bírok ki magány nélkül.. Vagy az ilyen emberek magányosan halnak meg?2012. szept. 13. 23:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha valakivel össze jössz majd,úgyis másképpen fogod látni és sokat akarsz majd vele lenni,és ne egyből arra gondolj,hogy magányosan halsz majd meg.
2/4 anonim válasza:
Vicces, pont ugyanilyen vagyok, csak fiúban :)
Mindenesetre én nem gondolom, hogy nekem nem lesz így párom, meg magányosan halok meg, szóval te sem tegyél így :)
18/f
3/4 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, de állítólag minden embernek megvan a párja ;)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!