Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek van élet mindenhol...

Szerintetek van élet mindenhol? Pl. Ebbe a galaxisba?

Figyelt kérdés
Mert azt mondják hogy a Föld az egyetlen bolygó amelyen viz és élet van rajta.

2012. szept. 13. 20:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De hogy én is beléd kössek,mi van ha ottan vannak olyan giliszták amelyeknek szárnyuk van?A lényegre válaszolj,hol vannak azok a közeli képek amik bizonyítják hogy SEMELYIK bolygón nincsen élet?Ennyit erről te eszetlen birka.És igen,ilyen kis pondrókhoz képest mint amilyen te vagy én vagyok a világ közepe.Tudatlan
2012. szept. 13. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:

XDDD köszi :) most röhögtem 1 jót :)

én csak véleményt mondtam.. te kötöttél bele..

tudod mit ? te meg küldjél nekem képet a kukacaidról amik a Jupiteren élnek :)

2012. szept. 13. 22:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Látod?Ennyi vagy?

Miért kéne mutatnom kukacokról képet amik a Jupiteren élnek?Mondtam e olyat hogy élnek kukacok a Juőiteren?

NEM

mondtál e olyat hogy nincs élet ebben a galaxisban?

IGEN

Akkor tessék,bizonyítsd be és ne duruzsolj itten feleslegesen

2012. szept. 13. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
hagyjuk.. legyen igazad :)
2012. szept. 13. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem,nem akarom hogy igazam legyen,muti a képeket mert akkor így biztonságban fogom érezni magamat itt a galaxisunkban és nem kell rettegnem a földönkívüliektől.Egyébként megmutathatnád majd nekem a szupertávcsövedet :) Mennyiért adod el?Nekem is kell olyan!
2012. szept. 13. 22:22
 16/16 anonim válasza:

"szerintem ebbe a galaxisba nincs"

Mert aztán te bejártad az egész galaxist?Hagyjad már magad"

Most mért mondod ezt? Ő szerinte nincs. És akkor mi van? az nem azt jelenti hogy nincs. SZERINTE nincs. MOst mért kell így leugatni egyből?? Mert te honnan tudod hogy van? jártál ott?? nemhiszem. Hát akkor meg mit teszed magad??

2012. szept. 29. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!