Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cigisodrás segítség?

Cigisodrás segítség?

Figyelt kérdés
Elsőre szeretnék sodorni magamnak egy cigit, amibe sima dohányt tennék amit lehet dohányárusoknál is kapni azt a csomagolt félét.. Zöldet láttam már sokszor, hogy csinálják, úgy tudom csinálni a sima cigit is? Úgy értem akkor cigipapir meg egy ilyen szűrő papirból aztán betekerem az úgy jó? Ja és nagyon erőset szeretnék szóval ajánljatok valami jó erős dohányt is! köszi!

2012. szept. 13. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Sokféle dohányt lehet venni,nem hiszem,hogy külön dohány van a töméshez,illetve a sodráshoz. Vannak különféle erősségű dohányok,erőstől,egészen a gyengéig.

A zöld zacskós dohány mentolos. Amúgy ajánlom a Golden Gate dohányt. Ha sodord,akkor szűrőt/filtert külön kell venni.

Itt egy videó a sodrás menetéről:

http://www.youtube.com/watch?v=X7vt67etNDw

De ha rám hallgatsz,akkor inkább tömöd!

2012. szept. 13. 16:39
 2/2 anonim válasza:
vanilias cseresznyes tilbury dohany nalam mindent visz egy rovid cigi felenek megfelelo cigit sodortam belole hat sztem a fekete dunhillnel kb 3-4szer siman erosebb :)
2012. szept. 13. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!