Legjobb barátom össze jött egy csajjal de félek hogy össze töri a haverom szívét és elakarom őket választani, jogos?
Figyelt kérdés
A legjobb haveromnak lett egy csaja ismerem a csajt de féltem a haveromat hogy megváltoztatja összetöri a szívét és nem lesz ugyan az a jófej gyerek aki a igazi barátnak számít ! ez normális ha féltem hogy a legjobb haveromat elveszítem egy csaj miatt ? 14/F2012. szept. 13. 07:28
1/3 anonim válasza:
Normális, de nincs jogod beleavatkozni. Ha nagyon bánt a dolog, egyszer ülj le vele, és őszintén mondd el a gondolataid, mint férfi a férfinak :)
2/3 anonim válasza:
Csak figyelmeztetheted, elmondhatod neki a véleményedet, de a döntést szabadságát, hagyd meg neki. Nem avatkozhatsz be egy másik ember életébe! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem avatkozhatok bele és nem is szeretnék de félek csóri haver azért jól ismerem és hát eléggé "felkurná az agyát ez "
Köszi a válaszokat
2012. szept. 13. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!