Mi volt a legmeghatóbb video amit láttál?
2009. júl. 30. 13:35
1/9 anonim válasza:
Nekem is ez!!!
Mi még suliban néztuk, jópár hónappal ezelott, de bennem maradt. Becsulom az ilyen embereket, mint a videón is látható testi fogyatékos... és az a legfontosabb, hogy el tudja magát így fogadni, boldog tud lenni és meg tudja becsulni az életet! Nem esett depresszióba ez miatt... A lelke jó és tiszta, nagyon becsulom! Eros tud maradni!
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
<embed src="http://www.tangle.com/flash/swf/flvplayer.swf" FlashVars="viewkey=8cf08faca5dd9ea45513" wmode="transparent" quality="high" width="330" height="270" name="tangle" align="middle" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></embed>
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. júl. 30. 14:31
6/9 anonim válasza:
jézusom:'(:'(:'(
Hát az elsőn elkezdtem zokogni:'(:'(
A másodikon is:'(
Engem az emlékvideók hatnak meg:'(
7/9 anonim válasza:
Nem tudok videót belinkelni hogy megmutassam,elképesztö hogy a fogyatékosok mennyire tudnak szeretni és örülni mindennek.Szoktam ilyen helyekre járni ahol fogyatékosok vannak,segítjük öket amibe tudjuk,viszünk nekik játékokat annyira tudnak örülni nekik.Szomorú videók.
8/9 anonim válasza:
15:01 es vagyok
ezer bocsi hogy elmerészeltem mondani a véleményemet
9/9 A kérdező kommentje:
semmi gond,nem én pontoztalak le ha erre gondolsz :)
2009. júl. 31. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!