Hol lehet a magyar web-en pozitiv vagy negative velemenyt hagyni orvosokrol?
Nálunk nem biztos. Az orvos-beteg viszony azért is más, mert akár veled történik valami, akár egy hozzátartozóval, ott erős a szubjektív álláspont, és hozzá még laikus is az ember. Egy-egy eset vagy halál során sokan dühből is hibáztatják az orvosokat, holott lehet nincs alapja a dolognak.
Ezzel szemben ha valakivel szemben nagy nyilvánosság előtt hitelrontást vagy becsületsértést követnek el, annak már jogi következményei is lennének. A magyarok amúgy is perelgetős fajták, bármilyen bajuk van a másikkal akkor egyből mennek a médiához vagy a rendőrségre, csak hogy szar helyzetbe hozzák, lejárassák.
Nem azt mondom, hogy nem lenne értelme vagy nincs igazad ebben, de nekünk ehhez nincs kultúránk. Más országban inkább van, ahogy annyi minden még ami nálunk hatalmas botrányokat okoz, míg kint természetesnek veszik az emberek.
Erre gondoltam ez előző válaszban. A személyes sértettség indíttatása van itt is. Erre nem az internet a megfelelő közeg, ha panaszolni akarsz akkor a felettesnél kell.
A [link] oldalt ajánlottam volna pár hónapja, mert itt osztanak meg történeteket az emberek, de nagyon megváltozott az oldal, a korábbi sima blogbejegyzések mellett már tele van reklámmal meg más témával is, ennek ellenére még mindig érkeznek be pozitív és negatív tapasztalatok, és rá reakciók (vélhetően hozzáértő emberektől is).
Nem ertem miert haborodnak fel?! Ha nem teszik azt amiert feleskudtek?
Persze, hogy megakadtam azon ami Anyammal tortent. Azt gondolom ez egy naromalis reakcio.
Ahol mi elunk eleve ugy megyunk dokihoz ha kell, ajanlas alapjan es megnezzuk mennyire ajanljak masok...
Kulfoldon elunk...lehet itt az en idom?! Sok kismama aggodik azon pl mennyi penzt adjon amikor nekik is alig van csak azert, hogy ellassak oket...vagy idos emberek...azok huzzak le magukat a klotyon mert a havi nyugdijuk 40-50-e ft? Vagy pusztuljanak nem kell nekik tovabb nyugdijat fizetni?!
Ugyis tudjuk, hogy Mo-n nincs demokracia...az oldalt beszuntettek es ez nyilvanvalo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!