Szerinted undorító a papír?
Figyelt kérdés
Sztem igen, ha hozzáérek vagy karcolgatom kiráz tőle a hideg, szószerint undorito...2012. szept. 12. 01:18
1/8 anonim válasza:
Én szeretem,és nem ráz ki tőle a hideg.
2/8 anonim válasza:
Vécére járni szörnyű szenvedés lehet neked.
3/8 anonim válasza:
inkább félelmetes.
A papír olyan mint az élet.
Ha valamit alkotsz rá,vagy csinálsz vele azt lehet hogy más meglátja és lefikázza.Vékony és könnyen elszakad.
Elkap a félelem ha írnom kell rá vagy rajzolnom.
4/8 anonim válasza:
Kedves kérdező, én is így vagyok vele.
Csak bekrémezett kézzel tudom elviselni. Ha kézmosás után nem kenem be a kezem, világgá szaladnék, ha papírhoz kell érnem.
5/8 A kérdező kommentje:
Én nehezen, de elviselem, semmi sincs tőle csak undor és kiráz a hideg. Vizes kézzel könnyü elviselni, és a papirpénznél nincs ez, csak a száraz papírral.. de az is nagyon undorító ha pl fával karcolom, ha csak gondolok is rá kiráz a hideg
2012. szept. 13. 18:30
6/8 A kérdező kommentje:
ja meg emiatt utálok grafittal írni, csak tollal
2012. szept. 13. 18:31
7/8 anonim válasza:
Hú, elképzeltem, hogy a kitörött ceruzahegy végig karcolja a papírt. Libabőrös lettem, pfujjj :(((
8/8 A kérdező kommentje:
pontosan :S
2012. szept. 14. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!