Youtubeon mennyi az a nézettségszám ami felett beindul a nézettség? (megmagyarázom. )
szóval, ha van 1 video amit senki nem néz meg, de van 1 módszer amivel lehet növeli a nézettségszámot (amolyan kamu nézettség) akkor mennyi az a szám ami felett az emberek elkezdik nézni és magától beindul a dolog? :)
...szerintetek...
A kamu nézettségnövelőt csodaszépen kiszúrja a tubusos szoftvere, a felhasználót bannolja.
A feltöltött anyag tartalma adja a nézettséget. A felturbózással sokra nem mégy.
Itt tényleg az a kérdés, hogy van-e épeszű ember, aki pusztán azért néz meg egy videót, mert azt sokan látták?
Ahhoz, hogy pl. ajánlott videó legyen itt-ott, ahhoz át kell mennie pár ellenőrzésen. A kamu látogatottságot mint írták kiszúrják. IP alapján, a hozzászólások, tetszésnyilvánítások száma alapján, gondolom a lejátszó maga is küld visszajelzéseket, amiből ki lehet deríteni, hogy valóban egy élő ember nézi-e éppen a videót.
Tehát a kérdésedre kb. az a válasz, hogy nincs ilyen nézettségszám. Hiába kamuzol egymillió nézettséget, attól egyrészt senkihez nem fog eljutni a videód, másrészt semmivel nem lesz vonzóbb.
Látszólag off, de csöppent sem az.
Van három weboldal, amit magam építettem, tartom rendben. Persze SEO-ra fordítok mémi energiát, hogy azért a keresők megtalálják, abban meg az érdeklődők. A napi látogatottság a nulla és a néhány tucat között mozog. De nekem ez pont elég. A honlap révén személyes barátság épült ki. Időnként nő a társaság a honlap révén. Ha 17 982 514 látogatóm lenne, akkor mi van? Semmi.
Mit ér az ember azzal, hogy sokan nézik a feltöltött dolgot? A barátok, ismerősök könnyen elérhetőek, s ha kíváncsiak rá, megnézik. De érdekes az, hogy egy vietnami paraszt este leül a laptopja elé magyar amatőr felvételeket nézegetni? És ha megnézi? Akkor nekem az miért jó?
Rájöttem mit szeretne a kérdező. A vietnami rizsmunkás nagyot kacag a felvételen. Kérdezőnk nem önző. Szeretne sok nevetgélő vietnamit, tamilt, beduint, olaszt, ausztrált, kanadait és venezuelait.
Segítünk pajtás, adj egy linket! De ne link link legyen ám, hanem tényleg röhögjünk egy jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!