Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megvertem egy Romát mi lesz a...

Megvertem egy Romát mi lesz a következmény?

Figyelt kérdés
a gyerek a nevelő szöleinél lakik mert örökbe adták és már örökbefogadták. akkor elmesélem: Sokásosan sétáltam az iskola udvaron és elvileg "foagadott a havrjailval poénból" hogy engem nem mer megpofozni és erre az egész iskola előtt megütött a tanárok pont valami szart csináltak a tornaterembe midnenki mondta hogy nem mertem vissza ütni elkedztem gyúrni elég komolyan már járok 3 éve kick boxra és erre megint bepofázott 3 év elteltével a suliban elkezdett vérig alázni nem hagytam nem vagyaok az a gis darab odamentem haláltékon ütöttem 3x és egyszer egy bal horgot osztottam le neki erre a lerajabb gyerek akit megüttöttem elkezdett ömleni a vér a fejéből én meg elemntem ez suli után volt (nem a suliban ) ott melette a focipályán de még most is megütném az a büdös cigány fejét mert ugy álitotta be mintha nem készült volna fel az ütésre verjem meg ujra vagy lehet hogymosmár bicska is lesz nála????? nem akarok félelmek közt élni !

2012. szept. 11. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyen mocskos, büdös cigányok! (persze néhány rendesebb is, a jelzők rájuk nem értendők.)

Az a baj, hogy ha ő provokált, és a verekedést is ő kezdte, nem kizárt, hogy az utcán elkap egy bandával..

Engem harmadikor koromban vert egy 16 éves cigánylány, akinek azóta jó pár gyereke van, elsőben meg egy 13 éves cigány fiú fogdosott.. ezek miatt iskolát kellett váltanom, mert hiába ment be anyu, apu az iskolába, nem tudtak ellene tenni semmit (de egyet tettek: a szünetekben a tanár engem zárt be a szertárba, hogy ne bántsanak!)

Szerintem ha elfajul a dolog ennél is jobban, akár a rendőrségre is mehetsz. Mocskos emberek ezek.. nem is nevezném embernek őket, csak kötekednek, provokálnak, és ha te vissza mersz szólni/ütni, te leszel a szar!

Amint bicskát látsz a kezében, irány a rendőrség; emellett vigyél magaddal gázsprét, hogy ha kell, tudd használni..

Minden jót kívánok neked!

L/17

2012. szept. 11. 20:48
 2/10 anonim válasza:
100%
Hát pedig lehet, hogy kellene...nálunk a suliba még a tanárt is volt, hogy megverték egy gyerek szülei, mert a tanárnő erősebben mert rászólni... kösd fel a gatyád!!! Szeretnek családostól-barátostól bosszút állni!
2012. szept. 11. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és emellett talán az osztályfőnökkel, igazgatóval is beszélhetsz erről elsőkörben.
2012. szept. 11. 20:50
 4/10 A kérdező kommentje:
az anyja apja nem cigány nicnsnnek cigány haverjai csak fehérek vannak az egész környéken kb 10 km körzetben csak ő a cigány egy vérbeli rokonai sincsenek és máskor is volt már ojan de akkor csak ellöktem amikor megvédtem a kisseb gyerekektől hogy őket ne bántsa a szémt jár neki a pótlék lelőném mindent a zsidókal eggyüt!
2012. szept. 11. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kívánom, hogy egyszer megadasson neked a lehetőség, hogy bűntetlenül agyonverheted, és hogy ő legyen az utolsó a fajtájából.

Rohadt mocskos tetves szaros cigányok.

Viszont most ha ő feljelentene, akkor te lennél a szemét, rasszzámítista, agresszív, beshatatlan, pszichopata, ő pedig a szegény, ártatlan áldozat.

2012. szept. 11. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Gáz-riasztó fegyver. Szükség esetén bőven elég elővenni, esetleg egy figyelmeztető lövést leadni vele a levegőbe. Nincs az az ember, aki stresszhelyzetben arra gondolna, hogy esetleg nem éles.

[link]

2012. szept. 12. 00:00
 7/10 A kérdező kommentje:
van légpuskám is 2
2012. szept. 12. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
anyádat vannak jó cigányok is (én nem vagyok az )
2012. szept. 18. 19:47
 9/10 anonim ***** válasza:
ha ugyan úgy nagy a szája, fogd fel ezt szórakozásként hogy verheted xD
2012. okt. 13. 21:06
 10/10 rostas martin ***** válasza:
0%
Szerencsed van hogy magyarorszagon sok a nagypofaju beas pl en ugynevezet " utazok" koze tartozom.nalunk hagyomany a puszta kezes boksz.valoszinulet megutnel kozolunk valakit fellalna es levagna neked egy olyat hogy sirva futnal be anyuci moge.
2013. ápr. 18. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!