Megvertem egy Romát mi lesz a következmény?
Sajnos vannak ilyen mocskos, büdös cigányok! (persze néhány rendesebb is, a jelzők rájuk nem értendők.)
Az a baj, hogy ha ő provokált, és a verekedést is ő kezdte, nem kizárt, hogy az utcán elkap egy bandával..
Engem harmadikor koromban vert egy 16 éves cigánylány, akinek azóta jó pár gyereke van, elsőben meg egy 13 éves cigány fiú fogdosott.. ezek miatt iskolát kellett váltanom, mert hiába ment be anyu, apu az iskolába, nem tudtak ellene tenni semmit (de egyet tettek: a szünetekben a tanár engem zárt be a szertárba, hogy ne bántsanak!)
Szerintem ha elfajul a dolog ennél is jobban, akár a rendőrségre is mehetsz. Mocskos emberek ezek.. nem is nevezném embernek őket, csak kötekednek, provokálnak, és ha te vissza mersz szólni/ütni, te leszel a szar!
Amint bicskát látsz a kezében, irány a rendőrség; emellett vigyél magaddal gázsprét, hogy ha kell, tudd használni..
Minden jót kívánok neked!
L/17
Kívánom, hogy egyszer megadasson neked a lehetőség, hogy bűntetlenül agyonverheted, és hogy ő legyen az utolsó a fajtájából.
Rohadt mocskos tetves szaros cigányok.
Viszont most ha ő feljelentene, akkor te lennél a szemét, rasszzámítista, agresszív, beshatatlan, pszichopata, ő pedig a szegény, ártatlan áldozat.
Gáz-riasztó fegyver. Szükség esetén bőven elég elővenni, esetleg egy figyelmeztető lövést leadni vele a levegőbe. Nincs az az ember, aki stresszhelyzetben arra gondolna, hogy esetleg nem éles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!