Szoktad várni-nézni a hullócsillagokat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 01:12
1/4 anonim válasza:
jaaaj igen :) tegnap elött láttam is :$ és örültem mint egy kis hülyee xDD
2/4 anonim válasza:
egyszer történt egy nagyon fura dolog velem: kinn voltam este a barátommal a kertben, aztán egy hirtelen késztetésből felnéztem, és pont ahova néztem ott volt egy hullócsillag! Alig akartam hinni a szememnek, a barátom se hitt nekem, mivel akkor még nem volt ott az ideje a hullócsillagok hullásának vagy mi... de én akkor is láttam és kész XD azért volt fura, mert mikor kicsi voltam sokat néztem az eget de nem láttam, szóval lemondtam róla:D
3/4 anonim válasza:
Akinek jó a szeme az rengeteget láthat egy tiszta égboltú éjszaka. Unokatestvéremékkel gyerekkorunkban sokat feküdtünk a teraszon nyáron esténként. Néztük az eget és közben beszélgettünk. Rengeteget láttunk, szóval annyira nem ritkák.
Van bennük valami szép és megnyugtató. Szeretem az éjszakai eget, kár, hogy így idősebben nincs kivel fetrengenem és beszélgetnem a teraszon.
4/4 anonim válasza:
szoktam, imádom őket, csak egyedül nem a legjobb:/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!