Baj ha nem undorodom az ilyen gusztustalan dolgoktól? Rendjén van ez?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, a környezetemben mindenki visszahúzódónak, csendesnek ismer. amit észrevettem magamon hogy sok undorító ocsmány dolgot, amitől mások hányingert kapnak szinte nyugodtan végignézek. nem nézegetek a szabadidőmben ilyeneket magamtól de mégis felmerült bennem hogy rendjén van ez? legyen akármilyen kegyetlen kivégzés, boncolás, más egyéb undorító videók, tudjátok. a suliban mikor tényleg szinte volt aki öklendezve fordultak el ilyen videóktól én miért tudom végignézni a legnagyobb nyugalommal? főleg hogy még nem is vagyok ilyen vad lelkületű épp ez a megleő..vagy ez csak emberfüggő ki hogy bírja? köszi a válaszokat előre is2009. júl. 29. 23:50
11/16 anonim válasza:
lol én is pont ilyen vagyok :) 16/F
12/16 anonim válasza:
Hát persze, mondogassátok csak ezt magatoknak, aztán a háromnegyede összesz@rná magát, ha egy hullát ledobnák elé.
13/16 anonim válasza:
Én speckó ha váratlanul meglátnák egy hullát csak úgy lehet h beszarnék, de ha bevinének egy boncterembe akkor nem.
14/16 anonim válasza:
Egyszerűen csak erős idegzetű vagy. Ennek semmi köze nincs a természetedhez. Én fiatal koromban rengeteg brutális, középkori, és egyéb brutális kínzásos és kivégzéses könyvet olvastam. Nem erre izgulok, hanem egyszerűen érdekel a téma. Az emberi brutalitáson már csak nevetek, de most elsősorban pl a puruttya nevű honlapon található öncsonkításokra gondolok, nem arra, mikor az inkvizítor vallatja tortúra közepette az "elítéltet".
15/16 anonim válasza:
Ja, az utolsó választ kiegészíteném, hogy 20 éves vagyok és lány.
16/16 anonim válasza:
Dehogy baj,ismerek egy csomó embert akik semmitől nem undorodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!