Szerintetek milyen nevet adjak a kislányaimnak, hiszen hármasikreim lesznek!? (Nevek lennt)
Figyelt kérdés
Kedvencek(amik közül nem bírok választani):Maja,Manna,Meláni,Míra,Mirabella,Annabell,Lilibella,Letícia,Loretta,Hanna,Henriett,Szonja,Szabrina,Kiara,Ketrin,Bíborka,Boglár(ka)..Talán ennyi még 6 hónapom van.2012. szept. 10. 19:25
11/20 A kérdező kommentje:
Nagyonköszönöm;)
2012. szept. 14. 19:24
12/20 anonim válasza:
Magyar származású vagy? Amiket felsoroltál legalább 50%-ban brazil szappanoperából vannak... Ne átkozd a gyerekeket ilyen nevekkel!
13/20 A kérdező kommentje:
Igen,magyar vagyok! Nem átkozom őket,de nekem ezek a nevek tetszenek és szinte mindegyik névhez tudok egy ismerőst ,akik szintén magyarok.Ez nem átkozás a gyermekemnek is tetszik a neve.Kiváncsi lennék te milyen nevet adnál a gyerekednek,ami nem régies!?
2012. szept. 17. 16:28
14/20 anonim válasza:
Gratulálok! Szerintem a legjobbak: Maja, Annabell, Loretta, Kiara.
16/20 anonim válasza:
Szep nevek arra figyelj hogy mindharom mas betuvel kezdodjon mert ha majd hivatalos level jon akkor gond lehet ki kicsoda es ha egyszer kulfoldre mennek akkor is hasznos lehet a 3 kulonbozo betu.
Sok sikert ugye tudod a terhesseg nem tart tovabb 34 hetnel es nem lessz konnyu.Kitartast es erot kivanok hozza nektek
17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:) a 3 különböző meglesz,de ha mégsem lenne meg második név,de 2. névnek mégmindig nem tudom mit adjak!
2012. szept. 23. 14:05
18/20 A kérdező kommentje:
úgy néz ki..a lányaim:
Maja Loretta
Hanna Boglárka
Szonja Míra
2012. nov. 18. 12:19
19/20 anonim válasza:
Ketrin, Henriett! Flóra, Szofia?
20/20 A kérdező kommentje:
Maja Letícia
Boglár(ka) Hanna
Szonja Hanga
lesznek;)) hamarosan..jönnek a csajsziaim..Polly nagyon várja őket.most..majd egy öcsit is tervezünk,de ez nem biztos;)) Mindig nagy családos anyuka akartam lenni..3gyerekkel.De arra hogy a második terhességemkor 3csecsemő lesz egyszerre.Pollyka is nagyon örül a piciknek;)) És minden egészséges...*-* várom a csöppségeim.
2013. jan. 18. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!