Hogy lehet kinyitni egy zárat bicskával, vagy csattal vagy hasonlóval?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 17:16
1/7 anonim válasza:
ahány zár, annyi modszer. ezt nem a gyk-n fogod megtanulni.
3/7 A kérdező kommentje:
akkor hol tanulhatom meg, multkor is elvesztettem a kulcsom, elég kényelmetlen volt
2012. szept. 10. 17:26
4/7 anonim válasza:
ha elvesztetted a kulcsod, akkor hívj lakatost. vagy törd be az ajtót. már ha egyedül vagy. ha meg más is lakik ott, akkor hivd fel, oszt kész. vagy lehet kapni számzáras cuccot. ott tuti nem vesztesz el semmit.
5/7 A kérdező kommentje:
attól még meg szeretném tanulni :D
2012. szept. 10. 21:15
6/7 anonim válasza:
én meg szeretném, ha holnap le tudnám futni a 100 métert 5 másodperc alatt. nem fogod megtanulni, mert eleve a legtöbb zárat nem lehet csak úgy kinyitni. pont ezért vannak. a lakatos esetleg ki tudja nyitni, megfelelő apparátussal, eszközökkel. de egy csattal, bicskával szerintem ő sem menne semmire. biztos vannak "szakember", csak ugye azok nem itt osztják az észt.
7/7 anonim válasza:
Van az ún. pilkelés. Ehhez mindenféle szerszám kell, a lakatok alapos ismerete, és egy csomó szabadidő, nomeg végtelen türelem. Keress rá, egyszer találtam egy blogot, ott mindenféle dolog le van írva a zárakról, és a feltorési módszerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!