Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki segít németből? Nyelvvi...

Valaki segít németből? Nyelvvizsgára készülök és kéne írnom 15 mondatot a nyárról múlt időbe!

Figyelt kérdés

2012. szept. 10. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Kissé paradox amit most kérdeztél...
2012. szept. 10. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Mikor van a vizsga? Májusban?
2012. szept. 10. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Az nagyon későn lenne, biztosan nem akkor. Hamár "hivatalos" dátumra tippelsz, akkor én Októbert mondanék, tekintve akkor vannak előrehozottak, ahol akár esetlegesen egy jó emelt szintűvel nyelvvizsgát is lehet kapni (középfokút maximum).
2012. szept. 10. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Gondolom a múlt idövel nincs bajunk, de szerintem ne mi találjuk ki, hogy mit akar írni a nyárról...:))

Legalabb magyarul kellene egy pár gondolat...:)))

2012. szept. 10. 18:13
 5/8 A kérdező kommentje:
már ne is haragudjatok de én egy kis segítséget kértem nem HÜLYE ÉRTELMETLEN KOMMENTEKET!!!! Most ez olyan nagy baj???? egyénként nyelvtanfolyamon indultam és ott most lesz VIZSGA!!!! De nagyon szépen köszönöm a nagy SEMMIT!!!! Az ilyen emberek egyáltalán miért írnak??? Szerintem ez nagy PARASZTSÁG!!!!! (szépen fogalmazva!!!!)
2012. szept. 11. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt szépen megfogalmaztad! Szép parasztosan. Na, ha ráérsz írj 15 ilyen szépen megfogalmazott mondatot németül múltidöben a nyárról. Ha kedvem lesz, esetleg kijavítom a hibáidat, ha nem, akkor nem! Nem nekem fontos!!!
2012. szept. 11. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudod azzal van a probléma, hogy ha mi most leírjuk neked azt a 15 mondatot semmit az ég világon nem fejlődsz, azt hiszik okos vagy, de a nyelvvizsgában a feladatot sem fogod érteni, ha egynyelvű, és annak így semmi értelme. De tessék segítek. Nem 15 mondat, de mondjuk valami ilyesmit írhatnál:

Ich musste im Sommer Deutsch lernen, aber ich habe das Buch nie nicht geöffnet. Ich will die Schprachprüfung in Oktober ablegen, aber vielleicht wäre es besser, wenn ich noch ein Paar Jahre warten würde, weil es mir schwer fällt, auch schon 15 einfachen Sätzen über den Sommer zu schreiben. Usw...

Viel Glück zu der Sprachprüfung! Ich hoffe, kannst du es nicht ablegen! Sorry, ich weiß, dass du es nicht ablegen kann.

2012. szept. 12. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
*nie geöffnet (a nicht felesleges)
2012. szept. 12. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!