Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! Bővebben lent?!

SEGÍTSÉG! Bővebben lent?!

Figyelt kérdés
Este egy nagy hajcsattal aludtam, amivel fel volt fogva a hajam. Reggel úgy keltem hogy nem tudtam kiegyenesíteni a fejem meg semmi. Nagyon fáj.. A csat miatt lehet? Elfeküdtem volna? Rettenetesen fáj, csak bal oldalasan tudom tartani a fejem.. Most hideggel borogatjuk, de már masszíroztam is.. nem múlik

2012. szept. 10. 06:37
 1/5 anonim ***** válasza:
valoszinü amiatt.Hát eznem is fog azonnal elmulni.... napok..
2012. szept. 10. 06:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !
2012. szept. 10. 08:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Még 1 kérdés.

Az normális, hogy görcsöl is a nyakam? És a vállaim ferdén állnak

2012. szept. 10. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem igen. mikor anyumnak beállt a nyaka, három napig balra nézve közlekedett. ilyenkor annyira beállnak az izmok, inak hogy nem tudod megmozditani. de nem vagyok orvos, ha nagyon nem vagy biztos akkor kérdezz meg vmi szakértöt:) akár csak hivd fel a háziorvost és kérdezd meg hogy "minden oké" e veled a körülményekhez képest XD
2012. szept. 10. 15:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! :)
2012. szept. 12. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!