Csak nekem tűnik úgy, vagy a világon tényleg MINDEN a sexről szól?
Örülj, hogy nem valami rossz dologról, mi lenne ha a halálról szólna minden????
Amúgy nem minden a szexről szól , nézőpont kérdése az egész .....
Én erre akkor jöttem rá igazán,amikor a fizikaórán ültem,és ahogy beszélt a tanár,végig olyan volt mintha a szexről beszélt volna.˝Bedugjuk a tekercset,majd a súrlódástól...˝
Minden arról szól,de ez az élet rendje.
Direkt van így. Másképp kihalna az emberi faj.
Amúgy igen, nekem is feltűnt már, mindig mindenki erről beszél és erre gondol, átlagosan másodpercenként 2-szer 3-szor.
Sajnos nem csak te látod így! Engem is nagyon zavar ez a dolog... én már kizártam magamat belole, nem is beszélek róla senkivel, nem teszek szexuális jellegu megjegyzéseket/vicceket, és foleg nem csinálom, mert elegem van belole.
Szerintem nagyon nagy teret tulajdonítunk a testunknek, mások testének, anyagi ugyeknek, de a lelkunkkel sajnos nem torodunk, pedig ez lenne a legfontosabb, és a léleknek pedig nincs koze a szexhez, mert a lélek ártatlan!
Most nem azt mondom, hogy "óvjuk meg magunkat" a szextol, hanem azt, hogy tobb energiát/idot fordítsunk a lelkunknek, mint a testunknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!