Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A cigányok miért járnak...

A cigányok miért járnak mindig mercivel?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy már valaki feltette ezt a kérdést, akkor szorry, és nem is hova tartozási kérdést szeretnék ebből csinálni, csak sosem értettem, hogy miért van az, hogy ha látok egy mercit, akkor abban 80% hogy egy roma ül, és pl. nem láttam még olyan cigányt akinek suzukija van :S ha valakinek van rá valami magyarázata, légyszi írja le, de kérlek a rasszista megjegyzéseket hanyagoljátok...
2009. júl. 29. 12:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert így ,,menők" vagy így tudatják a magyarokkal, vagy a saját fajtájukkal,hogy nekik van pénzük.Audi ,Merci ..mindegy az csak drága legyen.A cigányok is felvágnak egymás között...

csak én tudod mit nem értek?? azt ,hogy őket segélyezik, szinte alig kell vmit fizetniük, alig kell adózniuk,mert hogy ők a ,,kisebbség" és szinte mindent ingyen osztogatnak nekik.Ha ennyire nincs pénzük,akkor miből telik nekik mercire meg audira meg bmw-re?? kérdem én,meg minden másra amire egy középkeresetű dolgozó magyar embernek nem?!

2009. júl. 29. 12:48
 2/23 anonim ***** válasza:
37%
Mert csak olyan szarra telik nekik.
2009. júl. 29. 13:01
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
Mi cigányok vagyunk,bocsi!De mi mind a ketten becsületesen dolgozunk,sosem vettünk fel segélyt sem,igaz csak egy húsz éves kisautónk van,de szerintem amit írtál,az egy baromság,én érdekes módon ezekben a Mercikben nagy darab,kopasz magyarokat látok!Akkor kérdem én,mikor gazdasági válság van,és sok a munkanélküli,nekik miből telik rá?Kb. ilyen a kérdésed!
2009. júl. 29. 13:11
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű.Innen onnan összelopják rá a pénzt...
2009. júl. 29. 13:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
bocs lehet hogy bunkó leszek, de szerintem nem mindig mercivel járnak, itt a cigányok pl szakadt ruhákban járkálnak és semmijük sincs csak 50 gyerekük :D
2009. júl. 29. 13:18
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Harmedik válaszoló vagyok,és a negyedik válaszolónak üzenem,hogy te vagy az élő példája,a sok buta embernek,akik egy kalap alá vesznek mindenkit!Életemben nem loptam még egy szelet csokit sem!Szerintem te egy igazi bunkó vagy....
2009. júl. 29. 13:23
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi én csak a 2. vagyok és te vagy a 3. válaszoló,de amúgy meg tök mindegy,a begyőpesedett gondolkodásod úgy se változik,kár rád az írást pazarolni....
2009. júl. 29. 13:25
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

Ezaz, verekedjetek össze mindjárt.

Cigányt láttam már: audi A5ösben, merciben, trabantban, ladában stb...

Szal nem mindegyik megy mercivel, csak azok akiknek vhonnan van pénzük, nemtom honnan.

Meghát attól h kopasz vki, nembiztos h skinhead. Lehet h alapból kopasz. A cigányoknál is így van: azért mert cigány még nem biztos hogy lop, csal ésatöbbi.

Nekem is van skinhead ismerősőm, meg cigány ismerősőm. Hogy ha meg egyik se piszkálja a másikat, akkor érdekes h meglehet maradni egymás mellet. Kollégiumban voltam 6 évet.

2009. júl. 29. 13:44
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

itt mindenkinek van egykis igaza!Nem kell természetesen mindenkit egy kalap alá venni!! Tisztelet annak a NAGYON kevés kivételnek!!és igen! nagy fekete autókban nemcsak a romák ülnek,hanem nagy kopasz,kigyúrt magyar állatok is!

DE normális dolgozó,átlagosfizetésű magyar embert biztos nem láttok hatalmas fekete autókban,és mercédesekben és szegény DOLGOZÓ cigányembert sem.Én csak a saját példámból indulok ki. A szomszédaink romák, 3-man vannak, a hapsi és a csaj, meg a kisgyerek.Egyik sem dolgozik,de felújították a lakást egyszer mercivel ,másszor audival járnak. Este 12-kor érnek haza és hajnali 3-mig ordítoznak..és még ők vannak felháborodva ,hogy a magyar ember nem szereti őket és mivagyunk a ,,büdös parasztok" és a ,,gádzsók"...és hogy ne általánosítsunk!Tény ,ahogy már említettem vannak kivételek, de sajnos az a kivétel nem a többség,hanem 10-ből egy..

2009. júl. 29. 13:46
 10/23 anonim ***** válasza:
*1.válaszoló vtam.
2009. júl. 29. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!