Ki szereti a HAPPY TREE FRIENDS-et?
2009. júl. 29. 10:55
11/23 anonim válasza:
nekem is az egyik kedvencem =)
tv-ben mikor,hol adják?
12/23 anonim válasza:
MTV-n szokták adni.
15:18 - veled nem értek 1et :P
A South Park egy igen erős társadalom kritika.
A Family Guy az csak egy nagy hülyeség, zsibbasztó :D
Mind 2őt imádom. Sőt az össze részt láttam belőlük. De a Happy Tree Friends egy nagy .. nem is tudom. Értelmetlen szerintem. Amúgy a kivégzős apus voltam xD
13/23 anonim válasza:
Nem tudom, mki furcsának tartja, hogy nekem nem humoros, ahogy különböző módon, brutális halált halnak az állatkák. rám nincs nevettető hatással, hanem borzaszt.
23 L
14/23 A kérdező kommentje:
15:28-MTV Hungary 10:25 korul majdnem minden nap!!
2009. júl. 29. 18:10
16/23 A kérdező kommentje:
Bocs este gondoltam vagyis 22:25
2009. júl. 30. 18:22
17/23 anonim válasza:
Nagy kedvenc!^^ Viszont a családom már ha csak a zenéjét meghallja, akkor menekül! xD
18/23 anonim válasza:
én nagyon nagyon szereteeem!:D(L)
19/23 anonim válasza:
ha valakinek nem elég a htf ből itt egy kis átdolgozás amit egy csávóka csinál kicsit narutos de jó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!