el se hiszem! ma láttam 2 pUnk csajt az árkádnál! :)
De sajnos nagyon csunyák vótak. :(
Igazábol a punkok haltak ki.Hanem a társadalom.Ma már a punk sem olyan mint régen.80-as évekbe ha tarajod volt meg bakancs akkor már hívták rád a rendőr,megtámadtak stb mert a rendszer ellensége voltál.Ma meg már fiú létemre mehetek rózsaszin tarajjal,felemás bakancsal a kutya sem fog észrevenni.Max a kisgyerekek meg az idősek.Ma nincs értelme punk nak lenni.Maga az öltözködés és a zene az jó.De maga a punk kultúra nem létezik.
Legyetek Skinheadek.Szarjatok le mindent,mindenkit és balhézzatok ha kell.
Mi parkokba szoktunk nyomulni vagy kocsmába vagy koncerten
Azért nem látsz annyi punkot mert Újgeneráció van akik páwák,raperek,k*rvák.. :D és egyértelmű,hogy a többi már nem öltözik ugy a munka miatt vagy mert kinövi a mostani generációnak 10%-a ha pank :/
punxnotred!
Rasszista Punk ?
Nekem ez nem tetszik.Én Punk vagyok de nem rasszista.Hogy lenne 1 Punk rasszista ? Akkor már nem Punk.Inkább szarnál le mindenkit oszt élnéd az életed mint én.Nem érdekel senki,semmi oszt cső elvagyok
Ha punk vagy eleve nem kötnek beléd! Ha meg igen, szétverjük őket!!!
Anarchist punk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!