Szerintetek érdemes lenne?
Van nekem egy régi osztálytársam, barátnőm volt, de aztán valami hülyeségen összevesztünk. Ennek már 2 éve, ő elment másik iskolába, és azóta nem is beszéltünk, viszont nekem nagyon hiányzik, mostanában sokszor gondoltam rá, hogy mi lehet vele, hogyan érzi magát, milyen az iskolája stb, viszont iszonyat félek ráírni, lehet hogy nem is válaszolna, ezért nem tudom hogy mit csináljak. Ti mit éreznétek, ha egy régi barátnő, akivel összevesztetek, csak úgy rátok írna, és megkérdezné hogy miújság? Én őszintén szólva elküldeném az ilyet, de nem tudom... arra gondolok, hogyha nem próbálom meg, akkor örökre bánni fogom, ha viszont megcsinálom akkor meg lehet hogy azt fogom bánni, mert talán elhajt a pi.csába :)
Szerintetek mit csináljak? Érdemes lenne ráírnom?
mindketten 18 éves lányok vagyunk.
"arra gondolok, hogyha nem próbálom meg, akkor örökre bánni fogom, ha viszont megcsinálom akkor meg lehet hogy azt fogom bánni, mert talán elhajt a pi.csába"
Melyik lenne számodra a rosszabb? A második verzióval legalább lezárhatnád ezt a fejezetet, és korántsem biztos, hogy az következik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!