Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerencsésnek tartod magad?

Szerencsésnek tartod magad?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 00:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
00:51-nek esély van csak észre kell venni, s ha nem akkor tenni vlmit annak érdekébe, hogy legyen.
2009. júl. 29. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Egészséges vagyok

a szüleim, meg a testvéreim szeretnek.

De az iskolában megaláznak, megvernek, kigúnyolnak, MINDIG!

2010. júl. 20. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Féligmeddig igen. Egyrész viszont bitang nagy lúzer vagyok.Amiben szerencsés vagyok, az az,hogy az arcszerkezetem arányos, akaraterőm,kitartásom van, és jómodú családba születtem, pénzügyileg,lakásügyileg sem most,sem a jövőben nem várhatók hátrányok számomra. Amiben szerencsétlennek érzem magam,az minden más.Rossz jellemű vagyok,rosszkor voltam mindig rossz helyen és ez lelkileg tönkretett, kiégett megsavanyodott személy vagyok már huszonévesen, szerelmes sem voltam még sohasem senkiben, nincs szerencsém olyat találni aki felkeltené az érdeklődésem.
2010. okt. 7. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!