Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek foduljak pszicholó...

Szerintetek foduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a barátommal agusztus végén szakítottunk,kb 8 hónapja voltunk együtt,de kiderült hogy megcsalt...muszály volt vele szakítanom pedig nagyon szerettem,azóta az életem egy nagy lejtő..napról napra roszabul érzem magam, a szobámból is egyre rizkábban megyek ki,alig alszom és eszem,a nap legnagyobb részében csak sírok,nem látom az élet értelmét....

2012. szept. 5. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Feltétlenül, vagy ha nem, akkor keressél valakit, akinek kiöntheted a szíved.

Ha így haladsz tovább, vagy öngyilkos leszel - amit nem szeretnék, így is fogy a magyarság - vagy yandere.

2012. szept. 5. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Az élet része a szenvedés is. Nem ez volt az első barátod sem, és az utolsó sem.

Lesznek még pasasok az életedben, olyanok is, akik elhagynak.

Ezért ne magadat okold, és ne is az exedet. Okold Istent, ő teremtette a bűnt és az ármányt.

2012. szept. 5. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is kb.ennyi voltam, amikor megcsalt. Én is sokat sírtam 16 évesen. Hidd el, felszáradnak a könnyek, ha rájössz, Te jártál jobban. Én zenét hallgattam, olvastam, és úgy átnéztem rajta, mint a huzat. Ne félj, menni fog utánad, mi nt egy pincsikutya. Na akkor legyél KŐSZÍVŰ.
2012. szept. 5. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Most durva leszek, tehát bocsánat:

Mégis mi a retkes f*szért szenvedsz ennyire? " 16 vagyok és megcsalt a barátom jaj-jaj az életnek nincs értelme"

Megértem, hogy szeretted, de ha megcsalt, ne sírj utána, hanem inkább dühös legyél rá! 16 vagy b*szod! Fiatal! Szerinted nem fogsz sokkal jobbat találni nála? Ne hidd.

Minél előbb dobod a depressziódat, annál előbb leszel boldog. Ki nem állhatom az efféle gondolkodásmódot...

2012. szept. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!