Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kérjem meg? (tökönrúgás)

XDDDD1111 kérdése:

Hogy kérjem meg? (tökönrúgás)

Figyelt kérdés
hogy kérjem meg osztálytársamat(lányt) hogy rúgjon tökön ne erősen???

2012. szept. 5. 13:30
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
hogy idegesítsek fel annyira egy csajt hogy tökönrúgjon????
2012. szept. 6. 13:58
 22/34 anonim ***** válasza:
la ribancozod, de általában felpofozni szoktak a lányok nem tökön rugni
2012. szept. 6. 14:07
 23/34 A kérdező kommentje:
de nincs vlami durvább amire jobban bekattannak?
2012. szept. 6. 14:11
 24/34 A kérdező kommentje:
csajok ti mire idegesedtek fel annyira hogy tökönrúgjatok vkit?????
2012. szept. 6. 14:20
 25/34 A kérdező kommentje:
légysz írjatok vmit...
2012. szept. 6. 14:41
 26/34 anonim ***** válasza:

detegyerek.. ha annyira beidegesíted akkor nem..'gyengéden'' fogja csinálni.. vagy erősen vagy sehogy.

ahoz hogy megtegye elöttem jópáran leírták...

2012. szept. 6. 19:39
 27/34 Virágh Attila ***** válasza:
100%

Én megértelek téged.

Ha megfelel az erős tökönrúgás is, akkor az alábbi valószínűleg beválik:

-Dögös a cipőd, akarsz dugni?

Ilyenkor picit terpeszesen állsz, egyértelmű neki, mit fog tenni. (valszeg térdelés)

Nem tudom milyen a kapcsolat az osztálytárssal, így a gyengédebb verzióra 100%-os ötletem nincs. Ha valamennyire jóban vagytok, szerintem próbáld felvezetni nála a témát, aztán rákérdezni hogy volt-e már ilyen esete, mikor megrúgott valakit, aztán ráterelni a témát, hogy ugyan milyen érzés lehet....

2012. szept. 7. 10:39
 28/34 A kérdező kommentje:
de hogy vezessem fe a témát????
2012. szept. 7. 15:06
 29/34 Virágh Attila ***** válasza:
100%

Mondjuk intézd el, hogy lássatok egy olyan videót, amiben ez történik.

Vagy elkezdesz mesélni egy tök átlagos gyerekről aki állandóan csajozik, vagy akármi, beszélsz róla egy csomót, aztán behozod a témába, hogy tök lúzer szövegei vannak, meg miegymás. Aztán már ugye beszélsz egy ideje, ő bele tudja élni magát a sztoriba (főleg ha sok a hangulatfestő szó), aztán bedobod, hogy a múltkor tökönrúgta miatta egy csaj, és mesélte neked milyen szar volt, vagy ilyesmi, (fantáziád dolga mit adsz itt be), aztán rátérsz hogy milyen érzés lehet. Figyeled a reakcióit, aztán mondj valami hasomlót hogy ki akarod próbálni, valami nem túl extrém formába.

De tényleg nem tok túl sokat mondani, mert nem tudom mennyire vagytok jóban/közel egymáshoz.

2012. szept. 7. 18:07
 30/34 A kérdező kommentje:
annyra joban vagyok hogy napi 30 percet beszélek egyik csajjal de azért ennél nem vagyunk közelebb egy máshoz
2012. szept. 7. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!