Hogy kérjem meg? (tökönrúgás)
detegyerek.. ha annyira beidegesíted akkor nem..'gyengéden'' fogja csinálni.. vagy erősen vagy sehogy.
ahoz hogy megtegye elöttem jópáran leírták...
Én megértelek téged.
Ha megfelel az erős tökönrúgás is, akkor az alábbi valószínűleg beválik:
-Dögös a cipőd, akarsz dugni?
Ilyenkor picit terpeszesen állsz, egyértelmű neki, mit fog tenni. (valszeg térdelés)
Nem tudom milyen a kapcsolat az osztálytárssal, így a gyengédebb verzióra 100%-os ötletem nincs. Ha valamennyire jóban vagytok, szerintem próbáld felvezetni nála a témát, aztán rákérdezni hogy volt-e már ilyen esete, mikor megrúgott valakit, aztán ráterelni a témát, hogy ugyan milyen érzés lehet....
Mondjuk intézd el, hogy lássatok egy olyan videót, amiben ez történik.
Vagy elkezdesz mesélni egy tök átlagos gyerekről aki állandóan csajozik, vagy akármi, beszélsz róla egy csomót, aztán behozod a témába, hogy tök lúzer szövegei vannak, meg miegymás. Aztán már ugye beszélsz egy ideje, ő bele tudja élni magát a sztoriba (főleg ha sok a hangulatfestő szó), aztán bedobod, hogy a múltkor tökönrúgta miatta egy csaj, és mesélte neked milyen szar volt, vagy ilyesmi, (fantáziád dolga mit adsz itt be), aztán rátérsz hogy milyen érzés lehet. Figyeled a reakcióit, aztán mondj valami hasomlót hogy ki akarod próbálni, valami nem túl extrém formába.
De tényleg nem tok túl sokat mondani, mert nem tudom mennyire vagytok jóban/közel egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!