Most mit csináljak? El mondjam neki? többi lent
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel már több hónapja beszélek de csak mikrofonnal meg kamerával mert 210kmre lakik és sokkal többet érzek iránta mint barátság de tudom h nem lehet semmi én 13 ő meg 17 éves és a távolság is ...én se vagyok az a nagy barátkozóss tipus meg ő se és már sokszor beszéltük h kb csak egymást bírjuk meg szoktuk egymásnak mondani "szeretlek" meg többször is mondta h tetszem neki de van egy csaj akit már 4 éve szeret és elég sokat áradozik rólla és ez nekem nagyon rosszul esik a csajt egyátalán nem érdekli az elmondása szerint és mégis őt... most ugy vagyok a csávóval h 'legjobb' barátok és mindennap beszélünk és nagyon szeretem több mint5 hónapja várok a csodára és muszáj kezdeni ezzel valamit de én nem tudom h mit kéne tennem muszáj vele beszélnem nem bírom ki nélküle és sokszor mondja h ő is így van velem de nem tudom h komolyan gondolja e volt olyan nap amikor hanjalig beszéltünk és nagyon fáradt volt már és megkérdezte hogy lehetne e köztünk több mint barátság ha közelebb laknák meg ilyenek de másnap megkérdezte h mit beszéltünk elmondtam de a válaszaimat nem és nevetett magáán bocsánatot kért én meg rosszul lettem és ugy volt h többet nem beszélünk de nem derült ki h ln mit érzek és sírt meg én is h ennek vége de megbeszéltük h elfelejtjük ezt az egészet és azóta is beszélünk2012. szept. 5. 06:25
1/1 A kérdező kommentje:
kicsit hosszú lett :/ de kérlek olvassátok el és segítsetek
2012. szept. 5. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!