Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Több lehetőségem is adódott....

Több lehetőségem is adódott. Belevágjak? Munkalehetőség:

Figyelt kérdés
A diplomámmal nem tudok elhelyezkedni, nemrég felkeresett egy pénzügyi cég, jutalékos rendszerben fizetnek. Jobb híján belevágtam, viszont szinte nincsenek ügyfeleim. Emellett elkezdtem esti tagozaton egy okj tanfolyamot, ami hetente 2szer van. Nos most kaptam lehetőséget újságkihordásra is. Viszont negyed 4 re már oda kéne menni és heti 6 nap lenne. 27 ezret keresnék vele nettóban. Szerintetek belevágjak? A 3 már sok lenne együtt, hogy tanfolyam+ujságkihordás hajnalban, napközben meg jutalékos melo. Nem tudom hosszu távon melyik érné meg jobban. A pénzügyi cégnél sokat kereshetnék, ha lennének ügyfeleim, de ez még idő. Az újságkihordás keveset fizet, viszont fix bér és napközben szabad lennék. A tanfolyam elvégzéséig meg vállalhatnék még alkalmi munkákat és amikor végzek, kereshetek végzettségemnek megfelelő munkát. A pénzügy céggel az is a gond, hogy minden időt rá kell áldozni, ha ügyfelet akarok, de sokszor ez sem elég...érdekel a véleményetek

2012. szept. 4. 18:56
 1/1 anonim válasza:
Az a baj,hogy a pénzügyi cégeknél mostanában nagyon sokan dolgoznak,ergo nehéz elérni azt a szintet,hogy megélj belőle,a meggazdagodást meg aztán pláne...Én az újságkihordást választanám az OKJ képzés mellett.
2012. szept. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!