Mért van ez? Mért tiltott le? Mit tudnák tenni?
Van egy lány, akivel 2 éve ismerkedtünk meg. Nagyon jóba vagyunk/voltunk, olyanok vagyunk/voltunk mint ha testvérek lennénk. Erre az utóbbi időben sokat veszekszünk, nem tartja be az igéreteit, illetve a saját boldogságával van elfoglalva (van egy két éves kapcsolata). A sráccal régebben jóban voltunk, erre nemrég a semmiért berágott rám és megtiltotta h a fiú ismerőseivel találkozzon a lány (ezzel akarja, hogy mi se találkozzunk).
Utánna megbeszéltük vele, hogy találkozzunk, és megemlítette ezt a pasijának is akivel ez miatt el is kezdtek veszekedni. Lementem a megbeszélt helyre, és vártam fél órát hiába. Utánna mondta a lány h elmegy a barátnőjéhez, hogy tőle tanácsot kérjen, mert nem akar se velem veszekedni, se a pasijával mert mindketten fontosak vagyunk neki. Erre most gép elé kerültem és azzal szembesültem, h letiltott :/
(én 19/F, a srác meg a lány mindketten 18-18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!