Mi volt a legdurvább dolog ami a szemedbe ment?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra , mi csípett a legjobban .2009. júl. 28. 15:08
11/17 anonim válasza:
Pofán lőttek gázspray-vel. Ami ennél is durvább volt h lelőttem egy kötekedő vadbarmot gázpisztollyal (könnygáz-paprika kombó) aztán amikor oda akartam lépni hozzá h bemossak neki egyet belesétáltam a füstfelhőbe. Akkor nem éreztem nagyon valszeg az adrenalin miatt de amint vége lett a dolognak haza felé majd össze csináltam magam úgy marta a szemem arcom nyálkahártyám mindenem. Ennél csípőbb szembe jutó dolgot nem igazán tudok elképzelni max talán ha sósavat csepegtetsz a szemedbe...
12/17 anonim válasza:
Valami mentolos lötty reumás fájdalmakra és olyan maradt a kezem és megvakartam a szemem. Azt hittem megőrülök. A szempilla is kellemes, kiszedni még jobb.
13/17 anonim válasza:
Egy ismerősömnek szikra ugrott a szemébe, egy hónapig tiszta vér volt.. Nekem csak csípőspaprika és néhány bogár :D
14/17 anonim válasza:
bogarak, szappan, szemfestéklemosó, vmi mentolos cucc, hajhab, sampon, parfüm... áááá minden belemegy a szemembe, pedig iszonyatosan érzékeny
15/17 Andika001 válasza:
nekem fémforgács ment a szemembe melóhelyen.azt hitem majd kikönnyezem,mint máskor,de fájt pár napig.kiderült későn mentem,már belerozsdásodott a szemembe.tüvel kaparták ki ami nem volt kellemes.100%-os táppénz lett a vége.
16/17 anonim válasza:
üvegszilánkszerűség, amit a szél fújt a szemembe, altatással szedték ki a szememből, mert mégcsak 4-5 éves voltam akkor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!