Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szellem van a házban. Mit tegyek?

Szellem van a házban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy szellem a házban.. egy ideje. ( Ne nézzetek hülyének! ) És hát félek.. anyu elment cigánykártyából jósóló nőhöz és ő is megmondta. Na most, 16 éves vagyok, szóval jóhogy félek. Hallodtam olyat, hogy ha felrajzolunk az ajtónkra valamilyen féle jelet/alakzatot akkor oda nem mennek be, csak azt nem tudom, hogy az milyen alakzat lehe. Valaki tud valami ilyesmit? Vagy olyat, hogy csak simán elüzzem, esetleg az én szobámba ne jőjjön be? Aki tud segítsen! Értelmes válaszokat várok.
2012. szept. 4. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Bocs,de l6 évesen már ne higgy a mesékben!
2012. szept. 4. 13:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor most mit csináljak?
2012. szept. 4. 13:23
 3/9 anonim válasza:
Ne higgyjetek az ilyen jósló barmoknak, ők ebből élnek! És nem vagy te már olyan kicsi, hogy elhidd mindenkinek a bolondságát! Szellem nem létezik, csak beképzelitek! Ilyen sprituális dolgokban nem szabad hinni!!!
2012. szept. 4. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Süssél szilvásbuktát, annak az illatát nem szeretik, és fejvesztve menekül a GHOST!
2012. szept. 4. 13:26
 5/9 chrishu ***** válasza:

Szólj a Loúnak, hogy kergesse el

De a cecától nem félsz?

2012. szept. 4. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:

"Akkor most mit csináljak?"

Hívd a szellemirtókat!

2012. szept. 4. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:

ezt hogy a vihar f*szába lehet elhinni ?

eszed tokja az van ott nem szelem...

2012. szept. 4. 15:17
 8/9 anonim válasza:
Hívd fel a táltos irodát!! Keress rá a neten a telefonszámukra!
2012. szept. 4. 20:16
 9/9 FBen válasza:

Szia! én 12-éves vagyok és énis nagyon félek az ilynektől de

engem érdekelnek is ezek a témák általában elég egy fehér

gyertyát elégetni de ha nem válik be akkor hívj egy ojat aki ezzel foglalkozik de mindenek elött legyél benne biztos hogy léteznek PL:mikor elmész otthonról vagy elmész aludni rakj egy lapot abba a szobába ahol előfordult és írd rá hogy (ha itt vagy adj jelet) és hagyd mellette a ceruzát/tollat ha a toll/ceruza megmozdul vagy a lapra firkálva van akkor létezik és ott van vagy pl menj egy tükör elé egy gyertyával a kezedbe de fontos hogy legyen full sötét csak a gyertya égjen a kezedbe remélem segítettem :D

2014. jan. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!