Chowderes plüssöt, figurát, kulcstartót vagy bögrét hol lehet kapni?
háát sztem ha most nevezünk a nyereményjátékra a cartoonnetwork.hu-n, abban lesz :D ajándékcsomag... könnyen lehet.
képzeld egyszer nyertem shaunt :))))))))) felhúzható volt :D
bnőm meg lászló táboros HÁLÓZSÁKOT és kulacsot... sztem akkor irigykedtem életemben legjobban....
még most is:(
szerintem most bármivel, akkor írni szokták, ha egy rajzfilmre van kihegyezve :)
nem tudom, én mikor nyertem asszem kettőször válaszoltam... de olyan picisen kell írni, mintha nem lennénk ló tizensokévesek =D én anno azt a shaunosat vmi nagyon vicces szöveggel nyertem...:D
dee, sztem simán, ez kedves nagyon:)
pukipárna :DD dejó... tényleg milyen jó lenne... ha én nyerem meg kölcsönadom majd pár napra becsszó:D
huh izgi, remélem nyerünk
:D
ááh simán nyerhetünk még :))
tényleg Kimchivel milyen jó lenne:Dd
én mondjuk pont ma azt álmodtam hogy kaptam egy mailt hogy nyertem....:( nem túl biztató....:(
jaaj egy 'nem' kimaradt..:D azt álmodtam, hogy nem az enyém lett az ajándék...:D:(
namajd ma igyekszem megnyerni álmomban!:D
22:22....kívánjunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!