Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik animében van az az...

Mirtill13 kérdése:

Melyik animében van az az akrobata csaj meg az ilyen cirkuszféle?

Figyelt kérdés
Van egy anime amit még régebben adtak az Animax-on. Arról szólt ,hogy volt egy csaj aki ilyen akrobata féleség volt és bekerült egy ilyen cirkuszba (vagy ilyesmi) amit ilyen tenger vett körül azt hiszen lehet ,hogy ez segít nem tudom xD És akkor az volt a vágya ,hogy egy másik ilyen csajt legyőzzön vagy hasonló... Az anime vége felé azt hiszem valami olyan mutatványt kellet csinálniuk amit még nem nagyon tudott senki és akk ilyen hegyfélénél edzenek meg hasonlók,kötéllel meg ilyen kifeszített kötélen mászkálna a szakadék felett stb... Nagyon megszeretném nézni de sajnos a címét nem tudom :S A válaszokat előre köszönöm :)

2012. szept. 3. 20:08
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem a Kaleido Star lesz az.:)
2012. szept. 3. 20:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D te vagy a megmentőm xD
2012. szept. 3. 20:27
 3/4 anonim válasza:
jaja azaz én is pont goldoltam rá hogymegkéne nézni pár részt a naruto és bleach mellett XDDD :D
2012. szept. 3. 23:11
 4/4 anonim válasza:
Amint elolvastam a kérdést rögtön a Kaleido Star jutott az eszembe! Nagyon jó kis anime! :))
2012. szept. 10. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!