Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egri csillagok: 9. Kik viselne...

Egri csillagok: 9. Kik viselnek álruhát? írd le az okát! Kiolvastam a könyvet de erre nem tudtam válaszolni.

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
6%
nem olvastad el
2012. szept. 4. 06:52
 2/3 A kérdező kommentje:
elolvastam. de mivel úgy csináltam, hogy kiolvastam és utána akartam válaszolni a kérdésekre. de elfelejtettem a felét!
2012. szept. 4. 19:56
 3/3 anonim ***** válasza:
87%

1. Bornemissza Gergely, Cecey Éva, Mekcsei István, Török János és Matyi a szolga deliknek (török katonáknak) álcázva utaznak Konstantinápolyba, hogy megpróbálják kiszabadítani Török Bálintot.

2.Ugyanők aztán Konstantinápolyban már olasz énekeseknek álcázva jutnak be a Héttoronyba.

3. Jumurdzsák Balog Tamás révfalusi nemesnek álcázva állít be Évához soproni házukba, hogy a gyűrűje felől érdeklődjön.

4. Éva ugyancsak delinek álcázva jut keresztül az egri várat ostromló török seregen.

5. Dobó kéme és levélhordója, Varsányi Imre és Vas Miklós is álruhában (töröknek álcázva) jutnak be és ki az ostrom alatt.

6. Nagy Lukács és 24 katonája töröknek álcázva jut keresztül az ostromló török seregen, igaz, hogy az utolsó pillanatban felfedezik őket.

asszem ennyi, remélem tudtam segíteni!

további infók: olvasonaplopo.blogspot.com

2012. szept. 12. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!