Ki várja a sulit?
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 09:55
11/17 anonim válasza:
Na és te,kedves kérdező?:D
utolsó voltam
12/17 A kérdező kommentje:
hát én nem nagyon
2009. júl. 28. 12:23
13/17 anonim válasza:
Én nagyon^^. Bejutottam álmaim iskolájába, haverok vesznek körül, az emberek jófejek, nem hétköznapiak és nagyon szeretjük egymást a csapattal... csak az a baj, hogy kevés fiú jár a suliba:D De nem baj, jön a kolesz, budapest, bepótoljuk!:D Az ofő maga az álom, meg a suli is. Persze van egy-két tanár meg más arc, akik nem jönnek be, de ilyesmi mindig megesik. A lényeg, hogy vár rám 5 gyönyörű év...
14/17 anonim válasza:
Én is várom, mert olyan uncsi így, hogy egésznap szinte semmittevés van :( De azért van jó oldala is, aludhatok ameddig akarok, stb. :) de azért várom a sulit :)
15/17 anonim válasza:
én nem tudom eldönteni, mivel nem abba a suliba vettek fel, ahova első sorban mentem volna...:(
16/17 anonim válasza:
Én nem nagyon várom.Újra tanulhatok egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!