1/4 anonim válasza:
Nagyon keveset...:( Ezek mindent 50 forintért vinnének, mindegy, hogy az sokkal többet ér-e. Ráadásul a legtöbbjük még 50-ből is alkudni próbál, képesek 20 forintért egy óráig alkudozni, hogy hagy vigyék el annyiért. Tehát cseppet sem jól lehet árulni, ráadásul nem is nagyon nézik az árut, mivel annyi árus van, sokan csak elsétálnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod, de én arra lettem volna kíváncsi mennyiért lehet standot bérelni. Nem találtam a telefonszámát sem. Legközelebb csak hétvégén járok arra, ezért gondoltam addig legalább megtudakolom mi a helyzet. :)
2012. szept. 3. 15:12
3/4 anonim válasza:
Egy egész asztal 300, fél asztal 150 egy napra. A bérlésnek majd utánakérdezek.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezek szerint te is kint árulsz? Igazából én nem rendszeresre terveztem, de persze tisztában vagyok azzal, hogy 1 nap alatt nem történik semmi.
2012. szept. 3. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!