Új suli. Bemutatkozás?
Név, honnan jöttél. Esetleg ha még valamit érdemesnek tartasz megjegyezni magadról. (Hobbi, mit szeretsz csinálni, mi érdekel, esetleg, hogy miért jöttél ebbe a suliba.)
Én valahogy így mutatkoztam be annó, mikor a villamosenergia-ipari technikumba mentem:
X.Y. vagyok Z városból. A Q iskolából jöttem. Azért jöttem ebbe a suliba, mert mindig is érdekelt a fizika, főleg az elektromosság. Amúgy néptáncos vagyok és szeretek programozni.
De gondolom nem te leszel az első, aki bemutatkozik, tehát a többiek jó mintát fognak adni.
Persze ez a „kötelező” bemutatkozás, pl. az első órán. De úgy a többiek felé nem kell ilyen formálisnak lenni. Elmondod a neved, ha valakihez odamész, persze ha te mész oda, akkor édemes neked kérdezni. (Pl. honnan jöttél, koleszos vagy-e, összeismerkedtél-e valakivel, stb…)
Elsősorban ne magadról akarj beszélni, hanem másokat kérdezz, rájuk figyelj. Ez mindig jó pont egy ismeretségkötésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!