Windows7-ről letöröltem az IE9-et, mert angol nyelvű volt, magyarul nem akart tudni. Az új IE9-et nem tudom telepíteni, mert azt írja: telepítve van, pedig töröltem. A programok között nincs, sehol sem találom, de újat nem telepíthetek. Mit tehetek?
Hogyan érted azt, hogy törölted? Telepített programot SOHA nem törlünk, hanem eltávolítunk. Törölni alkalmazást Macintoshon lehet. Azon nincs ez az idióta registry.
Én egy kukkot nem beszélek semmiféle nyelven, d hideglelést kapok minden magyar nyelvű programtól. Mi az, amit nem tudtál megfejteni az IE kifejezéseiből?
Én egy dolog miatt hagytam fent a gépen az IE-t. Honlapokat fabrikálok, s meg kell néznem abban is, hogyan néz ki.
Vedd elő a W7 telepítőjét és hibajavítás. Majd szedd le rendesen. (Vezérlőpult/Programok hozzáadása és eltávolítása/Windows szolgáltatások).
Ha a W7-ed angol, akkor miért pont az IE zavar? Nem értem ezt az egészet.
A registryben. Ha a w7-ed magyar, hogyan került rá angol Internet Explorer? Lehet, a telepítés volt megerőszakolva?
Ez ugyan nem a megoldás, de ha elolvasod, talán előbbre kerülhetünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!