Minecraftban kinek lehet végigvivős illetve más mapokat küldeni?
Figyelt kérdés
el akarok küldeni egypár minecraftos saját készítésű mapot küldeni egy olyan embernek aki kipróbálja/végig viszzi a mapokat és azokról videókat készít és felrakja valamelyik videós oldalra2012. szept. 1. 23:11
1/6 anonim válasza:
Szerintem először tanulj meg helyesen írni xD!
Mi az hogy "el akarok küldeni egypár minecraftos saját készítésű mapot küldeni"?
Meg "viszzi"!Sőt még a pontot se raksz a kérdés végére!
2/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Hú! te most aztán nagyon beszóltál... nem mentegetőzöm tényleg rosszul írtam de ettől függetlenül az emberek 99%-a megérti a szöveg tartalmát, ezzel szemben te az a maradék 1% nem a kérdésre hanem annak hibáira figyeltél és egy várt választól eltérő szöveget kommenteltél hát minden elismerésem...
2012. szept. 2. 00:50
3/6 A kérdező kommentje:
és hogy kövessem a példádat én is belekötök a válaszodba: persze hogy nem rakok a kérdés végére pontot... mert oda kérdőjel kell :P
2012. szept. 2. 00:53
4/6 anonim válasza:
én kipróbálom csak vegyél fel skypera szólj ha kell és küldöm priviben
5/6 anonim válasza:
minecraft.hu-n kirakhatod, sokan szívesen kipróbálnák.
6/6 A kérdező kommentje:
ok kössz
2012. szept. 3. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!