Szerintetek a Zoraki 917T gáz-pisztoly jó választás?
Figyelt kérdés
Hello szóval szeretnék vásárolni majd a következő hónapban egy Zoraki 917-et nagyon sok pozitívumot halottam erről a fegyverről a fegyvervideo.hu-n meg sok helyen is írták mivel csőretöltve viselhető meg nagyon sok acélt tartalmaz,ára is korrekt és 17+1 golyó fér bele ami ktudja lehet néha jól jön ha esetlen hárman támadnak meg főleg a tudjuk kik járkálnak csoportosan na azok ellen nem biztos hogy elég lenne 6 golyó nem?2012. szept. 1. 22:18
1/19 anonim válasza:
Ha van mellette gázrevolvered, ami nem török gyártmányú, akkor jó.
2/19 A kérdező kommentje:
DE most mondom hogy állítonlag a Török gyártmányú cég már fejlődik és teli van acéllal ez a fegyver szóval nem spiáter az egész + van rajta 2 biztosító is ami csőretöltve lehetővé teszi a viselését
2012. szept. 1. 22:24
3/19 anonim válasza:
Ezért jó.
Ha spiáterből lenne, az nem lenne megfelelő, de török gyártmányként még lehet rossz a konstrukciója.
Egyébként is mindenféle öntöltőhöz ajánlott backup fegyver.
5/19 A kérdező kommentje:
De önvédelemre gondolnám,persze lehet hogy soha nem használnám mert elég rendes itt mindenki de kitudja
2012. szept. 1. 22:39
6/19 anonim válasza:
én inkább egy Waltert ajánlanék, sokkal megbiszhatóbb cucc.
7/19 anonim válasza:
Hát a török viszonyokhoz képest előre lépés de ne várj tőle csodát!!!
ÖNVÉDELEMRE CSAK FORGÓT(REVOLVER)!!!!!
8/19 A kérdező kommentje:
Te mond ennyire értetleneket,mondom nem kell revolver de hogy megértések leszarom a revovlert ahogy van alig lehet rejteni mert a böszme nagy tár kilóg
2012. szept. 4. 20:36
9/19 anonim válasza:
Nem érdekel mi kell neked!!!
Attól mert nekem nem kell forgó akkor menny ki azt lövöldözz öntöltővel azt majd ha elakad(hüvelykivetési hiba) akkor majd nézni fogsz mint kezdő b..i a gőzfürdőben!!!!
10/19 anonim válasza:
Én már meguntam a gázpisztoly cipelését,helyette ilyet hordok. http://www.youtube.com/watch?v=ptGywV-wo1Q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!