Valtoztatta mar meg egy szemellyel kapcsolatos erzeseteket a hangja?
Figyelt kérdés
Bovebben: Mennyire fontos nektek pl parkapcsolatnal, hogy a szerelmeteknek kellemes hangja legyen, amit orom hallgatni? Tudom, hogy ezek lenyegtelen dolgok, ha ugy vesszuk jelentektelen kulsosegek, amik az illeto belso szepsegen mit sem valtoztatnak, de ha egy gyonyoru holgy szajat elhagyo szavak mely baritonon szolnanak, vagy ellenkezoleg, egy fiatalember sipakol 2 oktavon, az cseppet zavar titeket, nem? En imadom, ha egy fiunak nagyon mely hangja van, es olyan illuziorombolo, mikor hozzamszol, es ijedten kapkodom a fejem, hogy hat milyen fiucska szolt meg hozzam? Esetleg: milyen kislany? Ugy szegyellem magam, hogy egy ilyen dolog ingatott meg, de az a hang...2009. júl. 27. 17:17
1/6 anonim válasza:
Ez most csúnyán hangzik, de én is meglepődtem , amikor egy tök jó pasi ilyen kis vékony hangon szólalt meg, és tök kiábrándultam belőle abban a pillanatban, de aztán átgondolva...mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van!Ez nem lehet mérvadó!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, en is igy gondolom. :) Ez nem dontheti el, hogy szeressem e, csak tudod valahol melyen, belul meg mindig remelek, hogy egyszer egy ebbol a szempontbol igazi ferfi hangjan fog szolni hozzam. Na es az az aprosag, hogy hozza meg alacsony is... ajj. :( Kezdek beletorodni, de eloszor majdnem sikitva menekultem. Mondjatok, nagyon gonosz vagyok?
2009. júl. 27. 17:49
3/6 anonim válasza:
Nem nem vagy az!Szerintem is az egy elég nagy "csalódás" ha ilyenről van szó, hogy az, aki nagyon tetszik nem olyan amilyennek te elképzeled!De őt igy kell elfogadni!ez ellen nem lehet tenni semmit!Erre szokták mondani, hogy nem a hangjába leszel szerelmes, hanem belé, és hogy nem számit a cm(sokkal kisebb?)!hány éves vagy?
4/6 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem sokkal, mindossze 3-4 centimeterrel, de o mar tobb mint valoszinu, hogy nem fog noni, en viszont 14 evemet nezve... meg lazan. Azt mondta alljak a polc ala. :D (O amugy 19) Miert volt fontos a korom?
Nagyon koszonom a valaszokat!
U.I: Bocsanatot szeretnek kerni az ekezetek hianya miatt, de nyaralok es nem magyar billentyuzet. :)
2009. júl. 28. 20:00
5/6 anonim válasza:
Engem is zavarna, ha a parom "vekony hangu" vagy alaconyabb lenne mint en. Szerencsere nincs ilyen gondom, mert a parom mindenkepp tokeletes :)
Amugy jartam mar ugy, hogy a boltba oda jott egy magas, nagy darab pasi es olyan vekony volt a hangja, hogy alig birtam visszatartani a rohogest, viszont nagyon sajnalom az ilyen embereket, mert tok kellemetlen lehet nekik, igy elni.
6/6 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom őket. De a baj nem csak azzal van, mikor valaki hangja túl magas. Csupán kellemetlen hanggal is rossz lehet élni. Főleg, ha ez a kettő összeadódik...
2009. aug. 10. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!