Suli mellett érdemes vállalni munkát a mcdonalds-ban? Lehet bírni energiával ennyit?
jól mondja az utolsó
az ilyen helyeken is mint a MCDonalds mindenkit emberszámba vesznek, csak pont azt nem aki ott melózik.
kajakészítésre megtanítják az embert, pont azért szar ott minden mert gyorsan össze van valami dobva, és nesze zabáld te barom modjára elédtolnak valamit.
én angliában dolgoztam egy ideig KFC-ben, ott mindenki vendégmunkás volt, főként kelet-európából, és indiából, pakisztánból. csak a magyon lecsúszott, és drogos, részeges angolok dolgoznak ilyen helyen, és nagyon sűrűn cserélődik a társaság. oda mégis jó volt bejárni dolgozni, mert valamennyire legalább a kollégák normálisabbak, mint amiket itthon lehet hallani. és a pénz is jó volt. + korrekten adták mindíg az ingyenkaját.
itthon csak kívűlállóként láttam ilyen helyen hogy dolgoznak, csórikáim eléggé ki is voltak purcanva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!